keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Syyskuun juttuja

Kuluva syksy on ollut lievästi sanoen hektinen, tässä muutama poiminta:

Pilkkopimeiden treffit 12.9.
Pete ja 5 muuta Pilkkopimeää (vain Otto puuttui) kokoontui hienona syksypäivänä Nalan omistajaperheen mökille Paraisille. Mukana oli myös mudi Savu, 9kk, unkarilainen, aivan ihastuttava neiti. Hyvin tulivat koirat keskenään toimeen, mitä nyt pojat ensin hiukan arvioivat toisiaan. Nyyttäriperiaatteella laitettu ruoka oli hyvää ja sitä oli varmasti riittävästi :)) Ohjelmanumerona järjestin kaikille koirille verijäljen. Oli hauskaa seurata koirien ensireaktioita alkumakauksen vereen: Joku kaivoi, joku peitti, joku nuuskutti ruudun todella tarkkaan, mutta kukaan ei pelännyt.

Paanasetti mökkilomalla Taivalkoskella 18. - 26.9.
35-vuotishääpäivän kunniaksi vietimme yhteisen syysloman jälkikasvun ja kahden vävyn kera = 7 kaksijalkaista. Mukana oli tietenkin koirat: meidän 6, Johannan 2 (mudit Ruuti ja Riesa) ja Janikan parson Ronja., oikea Kiljusen herrasväki siis. Matka meni hienosti ja koirat jatsoivat hyvin: meidän koirat ja Ronja matkailuautossa ja Ruuti&Riesa pikkuauton bokseissa.

Työreissu Raumalle Kiiran kanssa 28.9 - 1.10.
Kiira oli mukana myös työreissulla Raumalla. Asustelimme tapamme mukaan matkailuautossa, tällä kertaa sairaalan parkkipaikalla. Koirilla on auton takatallissa tilat, joissa on ikkunat ulos. Tallista pääsee myös asuinosaan. Maalaiskoira viihtyi niin hyvin ihmettelemässä kaupungin menoa, että loikkasi omaan boksiinsa pitämään ikkunavahtia aina, kun mahdollista. Myös viereisen puiston cityjänikset ja sorsat saivat ansaittua huomiota. Ja niitä jäniksenpapanoita Kiira varmasti muistelee kaiholla... Perjantana poikkesimme vielä ennen kotiin paluuta kahvilla Minnan ja Denniksen luona. Tapaaminen Dentsun kanssa on aina yhtä iloinen! Miten voi pieni koira mennä niin monelle mutkalle :)) Kiitokset Minnalle taas kestityksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti