sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Paluu kanavalle

Siitä onkin kulunut liki vuosi, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Syy hiljaisuuteen on kaksi tänä aikana tehtyä tekonivelleikkausta (helmikuu lonkka ja toukokuu polvi), jotka ovat vieneet kaiken energian. Nyt kaikki on hyvin ja kinttu parempi kuin uusi :)

Moni on kysellyt Urhon kuulumisia. Urkille kuuluu pelkkää hyvää. Se on kotiutunut täydellisesti ja on laumajärjestyksessä nyt Masan ja Peten yläpuolella. Se on ollut myös täysin terve tämän vuoden. Urhon roduksi olemme päätyneet nallekarhukoiraan, joska väritys on karhukoiran, mutta koko mallia nallekarhu. 7.11. vietetään Urhon 2v. syntymäpäiviä. Päivämäärä tulee löytöpäivän mukaan.

Myös muulle laumalle kuuluu hyvää: Saku 13v10kk pelailee edelleen jalkapalloa, kuulo tosin on mennyt, mutta se ei tunnu Patua haittaavan. Kiiran ontumisen syy selvisi (siitä tuonnempana) ja Waldo alkaa viimein aikuistumaan. Pete-mudin kanssa on aloitettu kesken jääneitä jälkitreenejä. Westiet Lotta 11,5v tuntuu olevan elämänsä vedossa ja Masakin on pärjää hyvin tuon takapään asentotuntoheikkouden kanssa, kunhan lihaskuntoa pidetään yllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti