torstai 24. kesäkuuta 2010

Hyvää Juhannusta

Toivotan kaikille kasvateillemme omistajineen, kaikille treenikavereille ja muille koiratutuille
OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA!

2 kommenttia:

  1. Hyvää Juhannusta myös sinne koko poppoolle!

    Meillä menee Juhannus agikisoissa, Rontille ilmonnu peräti viisi starttia (pe 2, la 2 ja su 1), kun ei ikä tuntnu vielä painavan herraa ainakaan vielä SM-kisoissa viimeviikonloppuna :) Pääsi yksilöradalla vieläkin yllättämään mut nopeudellaan! Täältä löytyy Rontin radat: http://www.youtube.com/watch?v=0SHF2KHHO_Q

    Maajoukkuekarsinnat onkin sitten seuraava turnee Juhannuksen jälkeen ja sen jälkeen aloitetaan taas nollien keruu ensi vuodelle, josko vielä kerran saataisiin kunnia edustaa westieitä arvokisoissa asti :)

    Rontti nauttii täällä uudessa osoitteessa täysillä, omaa pihaa älyttömästi, oma agikenttä ja uimaranta, mitä muuta voisi pieni urheiluhullu westie enempää toivoa? Molemmat koirat suhtautuivat muuttoon hienosti ja kotiutuivat parissa päivässä. Eikä ainakaan väsy vauhtia tuntunu ässämmissä hidastavan jos sellaista oli, kun reissuun lähdettiin jo to iltana. Enemmän tais ohjaaja hyytyä jo sunnuntaina, kun yöpaikka vaihtui pariin otteeseen viikonlopun aikana ;)

    Terkkusin,
    Rontin poppoo

    VastaaPoista
  2. Voi sitä reipasta "pikkumiestä", samaa menoa myös jatkossa!

    Rontin uusi koti kuulostaa aivan agikoiran unelmalta, ei ihme, että sopeutuminen sujui ongelmitta. Ei muuta kuin uimatreeniä päivittäin ;) Myös meillä Masasta on tullut varsinainen uimamaisteri, uskon, että se tekee hyvää lihaksille ja eritoten tuolle takapään käytölle.

    Meillä aatto menee sakemannikentällä "treeneissä", joissa minun osuuteni on muurinpohjalättyjen paistaminen. Pakkaamme koko poppoon, vahvistettuna tyttären parsonilla, mukaan juhlintaan :)

    VastaaPoista