maanantai 2. elokuuta 2010

Kesäkuulumisia

Helteinen heinäkuu on mennyt nopeasti. Koirat ovat uineet päivittäin pihalammessa (lampi on n. 50m pitkä ja 2,5m syvä). Innokkaimmat ovat Kiira, Saku ja Masa. Ostin Masalle pelastusliivit, jotta saatiin uimamatkoja pidennettyä. Masa innostui asiasta niin, että nyt täytyy pitää lammelle menevä portti kiinni, ettei se lähde omatoimisesti pulikoimaan.

Myös Saku-vanhus jaksaa uida, vaikka muu liikkuminen on jo vähän vaikeaa. Kiiran voisi ilmoittaa ensi kesän sm-uinteihin: Se juoksee laiturilta ja hyppää veteen. Kun on oikein kiire, se "laukkaa" vedessä ja pääsee todella lujaa.

Muuten kaikki ovat olleet terveitä, eikä onneksi mitään loukkaantumisiakaan ole sattunut. Helteiden hellittäminen parina päivänä on näkynyt yleisenä vireystason nousuna koko porukassa. Viime viikolla tämä ilmeni jopa niin, että Waldo ja Pete lähtivät omatoimiselle riiuureissulle tapaamaan naapuriin Kerttua (G.Extra), jolla oli juoksu. En entinyt edes huomaamaan poikien poistumista pihasta, kun sisareni Tuija jo soitti ja kertoi asian. Seuraavana iltana Pete päätti lähteä vielä yksin treffeille. Nyt on sitten yritetty saada portit Petenkestäviksi.

Kesän kuluessa G-koirat Elli ja Rontti ohjaajineen ovat edustaneet hienosti niin agilityn sm- kuin mm-karsintakisoissa. Paljon onnitteluja vielä molemmille koirakoille niin näistä kuin kaikista muistakin hienosti menneistä kesän kisoista!

Rontti on heinäkuussa ollut tv-kuvauksissa, missä se tulee esittämään tv-sarjassa opettajan Buster-nimistä koiraa. Sarjassa Busterin omistajaopettajaa esittää Sampo Marjamaa. 10-osainen sarja alkaa alkuvuodesta, kotikatsomo odottelee malttamattomana :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos onnitteluista :)
    Rontti päätti antaa mulle vielä yhden mahdollisuuden osallistua SM-kisoihin, se keräsi arvokisanollat 2011 kasaan jo nyt vajaassa kahdessa kuussa neljistä kisoista, niin vanhuksella on aikaa huilata ja kerätä voimia ensivuodelle :)

    Viimeviikonloppu vietettiin Vaasassa, seurana Mimmin lisäksi kolme muuta urosterriä ja ei tarvinu kyllä Rontin käytöstä hävetä pätkän vertaa! Rankasta reissusta huolimatta se jaksoi painella täysillä jokaisen radan ja pitää oman egonsa ylhäällä tyynen "jäyhänä" toisten urosten purraamisista huolimatta. Sellaisen koiran kanssa on mahtavaa reissata ja harrastaa!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut sm-nollista tätäkin kautta! Te teette kyllä niin varmaa työtä, että ei voi kuin ihmetellä :)

    Niinhän se on, että luonteeltaan vahvan koiran ei tarvitse mennä mukaan kaikkiin pärinöihin. Mutta vahvaluonteisestakaan koirasta ei saa hyvää harrastuskaveria ilman hyvää sosiaalistamista ja se on sitten se ohjaajan tehtävä, joten hyvä teidän tiimi :))

    VastaaPoista