perjantai 19. helmikuuta 2010

Westiejuttuja

Eilen illalla sain sekä hyviä että huonoja uutisia Turussa pidetystä silmä-polvi -joukkotarkastuksesta Tarkastukseen osallistui 10 koiraa. Meidän osalta tulos oli hyvä: Max uusintatarkastettiin (Max on nyt 2v9kk) ja todettiin terveeksi ja Rontin kaihin ennuste on, että kaihi ei tule laajenemaan silmän keskiosaan, eikä siten haittaamaan näkökykyä vanhemmiten. Huonot uutiset olivat nyt tarkastetuilla westeillä ne useat kaihit tai sen epäilyt. Ei siis turhaan rummuteta tarkastusten puolesta!

Hyviä uutisia on myös se, että sain varatuksi Liitulle, Maxille ja Vapulle luonnetestin Vammalaan 22.5.2010! Onhan mielenkiintoista nähdä nämä kolme sisarusta samassa testissä. Masa ko. pentueesta on testattu jo aiemmin.

Äsken hain postilaatikosta Westielehden. Siinä puheenjohtaja pohtii rotujärjestön arvoja. Hänen ehdotuksestaan hallitus "voisi istahtaa alas tahollaan ja miettiä hetken arvoja joita haluaisimme ilmaista tällä harrastuksellamme". Miten mainio ehdotus! Kuten tuossa alla olevassa kirjeessä mainitsen, ne arvot ovat todella hukassa.

Samaisessa kirjoituksessa hän esittää, että "yhtenä yhteisenä arvona alkaisimme toteuttaa iloista, reipasta ja AVOINTA toimintaa. Tuosta iloisesta ja reippaasta en tiedä, mutta omalta osalta olen lähtenyt tuohon avoimuuteen laatimalla nämä sivut. Sen sijaanen en ole havainnut vastaavaa liikendintää Westikerhon suunnalta. Päin vastoin, edes kirjeeseeni ei ole vaivauduttu vastaamaan. Tämä osoittaa hyvin sen,  mikä suhtautuminen kerholla on tällaiseen "rivikasvattajaan".

Olen vuosia toiminut eri koirayhdistyksissä luottamustehtävissä ja sen kokemuksen mukaan hallituksen tehtävä on olla yhdistyksen ja sen jäsenistön työrukkanen, ei päin vastoin. Siksi en todella ymmärrä tätä jäsenistöön kohdistuvaa ylimielisyyttä.

2 kommenttia:

  1. Kas kun et ole maininnut saamastasi Westiekerhon vastauskirjeestä. Kirjoituksesi tarkoitus on kuin onkin vain tahallinen asioiden vääristäminen

    VastaaPoista
  2. Minä odotan kerhon puheenjohtajalta myös avointa toimintaa. Mies joka ei edes tervehdi kehän laidalla muita westieihmisiä. Että se siitä avoimuudesta.

    (yllä olevan tekstinhän on selvästi kommentoinut joku asioista tietävä. Onko tuo sitä perään kuulutettua avoimuutta, että anonyyminä haukutaan?)

    VastaaPoista